SKRYT

Cava har sunget for Flytogets kunder i dagene før jul flere ganger. De har virkelig fått Norges travleste kollektivknutepunkt til å stoppe opp med nydelig sang og flotte toner.

Tusen takk for en nydelig fremføring på julebordet vårt. Dere satte virkelig tonen for resten av kvelden. Vi kunne ikke bedt om en bedre start på et hyggelig samvær med gode kolleger.


CAVA sang på vårt 60-årsjubileum og avsluttet programmet vårt på nydelig vis. Vi er storfornøyde og anbefaler dere varmt videre!


CAVA har ved flere anledninger skapt hyggelig julestemning til stor glede for kundene våre. Vi er glade for at de stiller opp og skaper magi hos oss også i år!


Oslo tingrett inviterte Cava til å synge julesanger under apéritif’en til vårt julebord med rundt 170 deltakere. Det skapte julestemning og var en glimrende start på arrangementet. Jeg har fått flere kommentarer fra deltakere som spesielt dro frem Cava som noe av det som gjorde julebordet hyggelig og vellykket. Vi kontakter gjerne Cava igjen ved en annen anledning!


Kor Cava møtte opp til vårt oppdrag med entusiasme og profesjonalitet. De var fleksible og imøtekommende i planleggingsfasen, og leverte flotte sanger som løftet arrangementet vårt.


– Tusen hjertelig takk for verdens fineste og mest rørende start på vårt bryllup. ♥️ Kunne ikke bedt om noe mer, og vi kommer aldri til å glemme det. Takk.

Eirill Dahle


– Vi i Dekode hadde akkurat satt oss til bords da gjengen fra Cava overrasket våre ansatte med livlige julesanger. Fra å ha vært en gjeng som skravlet og skålte ble det helt stille og full oppmerksomhet på jentene i juleklær som delte livlige toner. Det var både vakkert, morsomt og ga julestemning på 1-2-3. En perfekt start på julebordet, som anbefales.

Tusen hjertelig takk for en fantastisk vakker opptreden med to sanger i vår vielse. Det var en ren glede å høre på og vil inngå som et av de beste minnene fra dagen vår. Alle gjestene skrøt voldsomt av dere også. Forhåpentligvis blir det ikke flere giftemål på oss, men vi håper det blir flere anledninger til enten å booke dere eller høre mer fra dere i fremtiden. Tusen takk!! 

Marie Å.


Sykehuspartner hadde besøk av jentene i Cava på sin årlige ledersamling i november. De bidro som en del av underholdningen under festmiddagen. Cava stilte med fantastiske vokaler og et kraftfullt kor som nådde ut til alle de 120 tilhørerne i salen. Repertoaret passet anledningen midt i blinken og Cava skapte ordentlig god stemning med stor karisma og glimt i øyet! Et innslag som gjorde kvelden vår komplett og som absolutt kan anbefales på det varmeste!


Tusen TUSEN takk for et fantastisk stunt!! 
Asså … Tom for ord! Hilsen bruden 

Marianne Beckstrøm