SKRYT

Cava har sunget for Flytogets kunder i dagene før jul flere ganger. De har virkelig fått Norges travleste kollektivknutepunkt til å stoppe opp med nydelig sang og flotte toner.


Oslo tingrett inviterte Cava til å synge julesanger under apéritif’en til vårt julebord med rundt 170 deltakere. Det skapte julestemning og var en glimrende start på arrangementet. Jeg har fått flere kommentarer fra deltakere som spesielt dro frem Cava som noe av det som gjorde julebordet hyggelig og vellykket. Vi kontakter gjerne Cava igjen ved en annen anledning!


– Tusen hjertelig takk for verdens fineste og mest rørende start på vårt bryllup. ♥️ Kunne ikke bedt om noe mer, og vi kommer aldri til å glemme det. Takk.

Eirill Dahle

Sykehuspartner hadde besøk av jentene i Cava på sin årlige ledersamling i november. De bidro som en del av underholdningen under festmiddagen. Cava stilte med fantastiske vokaler og et kraftfullt kor som nådde ut til alle de 120 tilhørerne i salen. Repertoaret passet anledningen midt i blinken og Cava skapte ordentlig god stemning med stor karisma og glimt i øyet! Et innslag som gjorde kvelden vår komplett og som absolutt kan anbefales på det varmeste!


Tusen TUSEN takk for et fantastisk stunt!! 
Asså…. Tom for ord! Hilsen bruden 

Marianne Beckstrøm– Vi i Dekode hadde akkurat satt oss til bords da gjengen fra Cava overrasket våre ansatte med livlige julesanger. Fra å ha vært en gjeng som skravlet og skålte ble det helt stille og full oppmerksomhet på jentene i juleklær som delte livlige toner. Det var både vakkert, morsomt og ga julestemning på 1-2-3. En perfekt start på julebordet, som anbefales.