Synge i Cava

Har du lyst til å bli med?

Vi inviterer til prøvesynging to ganger i året, hovedsaklig i januar og august. Følg med på Facebooksiden vår, og send oss gjerne en e-post om du er veldig interessert slik at vi vet om deg. Følg gjerne med på livet som Cavakvinne i bilder på Instagram. 

Å synge i Cava innebærer å være en del av en fantastisk gjeng som er flinke til å ha det gøy sammen. Vi har et passe høyt ambisjonsnivå, for vi ønsker å gi publikum en skikkelig god opplevelse når vi synger for folk. Vi øver sammen hver mandag kveld på Vålerenga, og pugger stemmer til både lydfiler og noter mens vi venter på – og gleder oss til – neste øving. 

Vi ønsker å være et trygt miljø for våre medlemmer, og et fristed i en hektisk hverdag. Det betyr også at vi gjerne møtes for korpils, fest eller tar initiativ til andre sosiale sammenkomster. Alt hyggelig er selvsagt også frivillig. Etter konserter er vi ikke ukjente for å lage liv og leven på det utestedet som måtte ta oss i mot, høye på konsert-adrenalin og godt oppvarmede stemmer.