Arkivet Konserter

#WhattaMan

5. april kl. 1900 blir det ny konset med Cava!

Med sprudlende energi, røde lepper og samstemte stemmer vil jentene i CAVA lage en konsert som tar publikum med på en reise i mannens ulike roller. Enten det er mannlige musikere, farsrollen, kjærlighet på godt og vondt. Alle har på en eller annen måte et forhold til en mann, bestefar, far, bror, kjæreste, nabo eller postmann.

Mannen er vår røde tråd for denne konserten. En gjeng med jenter er, selvfølgelig, forsiktige med å gi mannen for mye oppmerksomhet- vi søker som alt annet i livet etter den perfekte balanse. Derfor ønsker vi at konserten skal kunne nytes av alle som kommer, enten de står på barrikadene for likestilling, er hjemmeværende frue eller mann.

Om du er mann, kvinne eller barn- det skal være en glede å oppleve vår konsert!

Sted: Kulturkirken Jacob
Tid: 5. april kl. 1900

Billettpris:
Voksen 200,-
Barn 50,-

Billetter får du kjøpt direkte fra en av jentene i koret, eller på billettservice.

For oppdatert informasjon om konserten kan du melde deg på vårt facebook-event!

Konserten støttes av Oslo kommune.
byvaap-sh-12mm